به گزارش جارچی آذربایجان، علی سررشته در حاشیه بازدید میدانی خبرنگاران از کارگاه های این شرکت، گفت: شرکت ریخته گری از سال ۱۳۸۴ از گروه ماشین سازی تبریز تفکیک و با تصویب قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ این شرکت با هدف توسعه ماشین آلات و تجهیزات و گسترش صنعت ریخته گری به بخش خصوصی واگذار شد.
مدیرعامل شرکت ریختهگری گروه صنعتی ماشینسازی تبریزدر بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: این واحد تولیدی ۳۵۰ نفر پرسنل دارد که از این تعداد ۱۷۰ نفرش در خط تولید مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه در زمان خصوصی سازی متاسفانه هیچ گونه توسعه، بازسازی و نوسازی در این شرکت صورت نگرفت و ماشین آلات شرکت به شدت فرسوده شد، ادامه داد: دکتر رییسی در زمان ریاست قوه قضاییه در بازدید از شرکت ماشین سازی دستور خلع ید این واحد تولیدی از بخش خصوصی را صادر کردند و شرکت به بخش دولتی بازگردانده شد.
مدیرعامل شرکت ریختهگری گروه صنعتی ماشینسازی تبریز گفت: در حال حاضر تولید سالانه شرکت هشت هزار تن می باشد که در صورت اجرای طرح توسعه تولیدات شرکت به سالانه ۳۵ هزارتن افزایش خواهد یافت.
سررشته اعلام کرد: در چهارماهه نخست امسال و با همت کارگران با وجود شرایط نامناسب تجهیزات و ماشین آلات میزان تولیدات شرکت ۵۸ درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه رییس جمهور در سفر دوم رییس جمهوری به استان و بازدید از گروه ماشین سازی دستور خارج شدن شرکت ریخته گری ماشین سازی تبریز از لیست واگذاری به بخش خصوصی را صادر کردند تحقق این وعده را خواستار شد.
مدیرعامل شرکت ریختهگری گروه صنعتی ماشینسازی تبریز افزود: همچنین در این سفر مصوب شد از محل تبصره ۱۴ نیز تسهیلاتی برای تسویه بدهی های شرکت و ۲ هزار میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی شرکت تخصیص یابد.
وی اظهار کرد: با وجود پیگیری های مدیریت ارشد استان و نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تا کنون هیچ یک از مصوبات سفر عملیاتی نشده و در بروکراسی اداری معطل مانده است.
سررشته تاکید کرد: در صورت تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی فاز اول این شرکت می توان با درآمد حاصل از فعالیت فاز اول، طرح نوسازی و بازسازی فاز های دوم و سوم بدون تامین اعتبار را اجرایی کرد.
وی یادآور شد: این شرکت در شرایط فعلی با وجود فرسودگی دستگاه ها ۸۳ مشتری بالقوه داخلی و خارجی دارد که با توجه به بحران فولاد و چدن در اروپا در صورت بازسازی و نوسازی خواهیم توانست میزان صادرات را افزایش دهیم و بازار اروپا را در دست بگیریم.
وی بیان اینکه میزان درآمد و هزینه شرکت سربه سراست و ارزش ریالی تولیدات این شرکت سالیانه ۳۰۰ میلیارد تومان است، افزود: بدهی های شرکت از زمانی که به بخش خصوصی واگذار شد به شدت افزایش یافت و هم اکنون بدهی انباشت شرکت در حدود ۲۵۰ میلیارد تومان است.
سررشته با بیان اینکه ادامه فعالیت شرکت منوط به این است که قطعات با ارزش افزوده تولید شود، گفت: اگر با این وضعیت ادامه دهیم به دلیل اینکه شرکت نخواهد توانست بدهی های خود را پرداخت کند متوقف و تعطیل خواهد شد.