به گزارش جارچی آذربایجان، پرویز هادی در سخنان میان دستور یکصدو پنجاه و چهارمین جلسه ششمین دوره پارلمان شهری با اشاره به سهم یک هزار میلیارد تومانی توسعه زیرساخت های ورزشی در بودجه سال جاری شهرداری تبریز، گفت: ۷۵ برنامه ورزشی برای سال گذشته پیش بینی شده بود ولی برای سال جاری این رقم به ۵۲۰ مورد رسیده که با استقبال خوبی از طرف مردم روبرو شده است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه هدف مدیریت شهری از اجرای برنامه های متنوع ورزشی ایجاد دوباره شور و نشاط اجتماعی بین شهروندان است، افزود: طبق برنامه ریزی های مدون قرار است در سال جاری بیش از هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ورزشی هزینه شود.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز، احیا و برگزاری تور بین المللی دوچرخه سواری، مسابقات جام پرچم، جشنواره های ورزشی، پیادهروی همگانی را از مهمترین برنامه های ورزشی شهرداری تبریز در دور جدید مدیریت شهری برشمرد.
پرویز هادی اظهار داشت: اجرای ۲۵ پروژه عمرانی جدید با محوریت توسعه زیرساخت های ورزشی همراه با تکمیل پروژه های نیمه تمام در سطح شهر تبریز به ویژه مناطق کم برخوردار که در مجموع این پروژه های به ۵۴ مورد می رسد، رویکرد قابل تحسین شهرداری تبریز است و هم راستا با سیاست های کلان شورای اسلامی شهر عملیاتی شده است.
وی ادامه داد: بازسازی پروژه های نیمه تمام، مثل چاوان، استخر مارالان، سالن چندمنظوره با محوریت بحران در منطقه ۲ و ۸، سالن زورخانه خطیب، سالن آفتاب، سالن استخر خاوران، استادیوم الغدیر، استخر یکه دکان ستارخان، استخر تولایی مارالان، سالن زورخانه کشتارگاه سابق در منطقه ۱۰، ساماندهی مسیر دسترسی و استادیوم یادگار امام(ره) تنها بخشی از پروژه های نیمه تمام سال های گذشته است که امسال به بهره برداری می رسند.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: شهرداری تبریز با تسریع اجرای پروژه های قطار شهری، نوسازی ۱۲۰۰ دستگاهی اتوبوس و تاکسی گام بزرگی برای دستیابی بیشتر به استاندارد های جهانی توسعه شهری در این حوزه برداشته است.
پرویز هادی با اشاره به اجرای طرح ساماندهی نیروی انسانی، توسعه فضای سبز، افزایش سرانه ورزشی، توسعه زیرساخت های فیبر نوری، ساماندهی سگهای بلاصاحب، توافق اراضی میدان تیر ارتش، خرید تجهیزات و ماشین آلات آتش نشانی گفت: شهرداری تبریز در مقایسه با سال های گذشته اقدامات مطلوبی در راستای سیاست های کلان مدیریت شهری انجام داده است.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز نقش روابط عمومی در اطلاع رسانی کمی و کیفی عملکرد شهرداری تبریز را بسیار موثر عنوان کرد و گفت: روابط عمومی یکی از ابزارهای اصلی توسعه است و ضرورت دارد برای ایجاد بستر ارتباطی دوسویه با مخاطبان، توان تخصصی خود را بکار گیرد.