آمار فوق‌العاده مهندس تراکتور/ آلوز گل‌سازترین بازیکن دنیا شد!
آمار فوق‌العاده مهندس تراکتور/ آلوز گل‌سازترین بازیکن دنیا شد!
بررسی آمار تعداد پاس گل بازیکنان در تمام لیگ‌های دنیا نشان می‌دهد که آلوز در فصل ۲۳-۲۰۲۲ بهترین میانگین گل‌سازی را داشته است.

به گزارش جارچی آذربایجان، لیگ بیست و دوم با همه کم و کاستی‌هایی که دارد شاهد حضور ستاره‌ای پرتغالی به نام ریکاردو آلوز بوده است. آلوز در ابتدای فصل به همراه قربان بردیف از غیرت قزاقستان به تراکتور آمد و با اینکه در روزهای ابتدایی کسی تصور نمی‌کرد که این بازیکن پرتغالی بتواند درخشش چشم‌گیری در فوتبال ایران داشته باشد، پیش‌بینی‌ها را به هم ریخت و آماری فوق‌العاده در لیگ برتر ثبت کرد.

ریکاردو آلوز با دادن ۱۲ پاس گل در ۱۷ بازی خودش را به عنوان یکی از خلاق‌ترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر معرفی کرده است. آلوز در حال حاضر تنها یک پاس گل دیگر تا رسیدن به رکورد ۱۳ پاس گل لیگ برتر فوتبال ایران که در لیگ دوازدهم توسط محمدرضا خلعتبری با پیراهن سپاهان ثبت شد، فاصله دارد.

آمار فوق‌العاده خوب ریکاردو آلوز در لیگ برتر فوتبال ایران باعث شده که او در بین ۲۰ پاسور برتر تمام لیگ‌های دنیا در رتبه یازدهم قرار بگیرد. البته اگر میانگین پاس گل‌ها در نظر گرفته شود، آلوز مشترکا در رده سوم بهترین پاسورهای دنیا قرار می‌گیرد که آمار قابل توجهی است.

این در حالی است که نفرات بالاتر از این بازیکن از لیگ‌های لوکزامبورگ و ولز هستند که لیگ‌های سطح پایین‌تری نسبت به لیگ برتر ایران به حساب می‌آید، در نتیجه اگر بازیکنان شاغل در این لیگ‌ها کنار گذاشته شوند، آلوز به بهترین پاسور فصل ۲۳-۲۰۲۲ دنیا تبدیل می‌شود.

 

 

باشگاه فوتبال تراکتور تبریز یک باشگاه فوتبال ایرانی است که در سال ۱۳۴۹ در شهر تبریز پایه‌گذاری شده‌است. این باشگاه هم‌اکنون در لیگ برتر خلیج فارس حضور دارد. باشگاه تراکتور در سال ۱۳۹۷ توسط محمدرضا زنوزی مطلق به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان خریداری شد.

این تیم که با نام تراکتورسازی شناخته می‌شد، بعد از شروع مالکیت محمدرضا زنوزی مطلق نام این باشگاه تغییر یافت و در حال حاضر نام این باشگاه، باشگاه فرهنگی، ورزشی، اقتصادی تراکتور آذربایجان می‌باشد.

تراکتور در سال ۱۳۵۴ به جام تخت جمشید صعود کرد. آنان در جام تخت جمشید ۱۳۵۴ شرکت کردند و در میان ۱۶ تیم، در جایگاه شانزدهم ایستاده، به دستهٔ پایین‌تر سقوط کردند. پس از یک سال دوری از سطح اول لیگ فوتبال ایران، آنان در جام تخت جمشید ۱۳۵۶ شرکت کرده و جایگاه پنجم را کسب کردند. در این دوران، سرمربی تراکتور حسین فکری بود و بازیکنانی چون پرویز مظلومی، عباس کارگر و ابراهیم کیان‌طهماسبی در این تیم بازی می‌کردند.

 تراکتور در جام تخت جمشید ۱۳۵۷ هم حاضر بود و تا پیش از تعطیلی مسابقات به دلیل وقوع انقلاب ۱۳۵۷، در جایگاه نهم جدول بودند. این باشگاه در جام حذفی ۱۳۵۶ -که اولین دوره جام حذفی بود- نیز به فینال راه یافت؛ اما در بازی پایانی، نتیجه را به ملوان بندرانزلی باخته و نایب‌قهرمان شد. در این سال‌ها ماشین‌سازی نیز به عنوان تیمی از شهر تبریز و قدرتی موازی با تراکتور در فوتبال ایران حاضر بود.

در دهه ۱۳۶۰ به دلیل وقوع جنگ ایران و عراق، لیگ فوتبال ایران تعطیل بود و تنها جام‌های استانی برگزار می‌شد و تراکتور در لیگ فوتبال تبریز بازی می‌کرد. در سال ۱۳۶۵، منتخب تبریز متشکل از بازیکنان تراکتور و ماشین‌سازی به فینال لیگ استانی قدس راه یافت، ولی از تیم استان اصفهان شکست خورد و دوم شد. در این دهه بازیکنانی مانند احد شیخ لاری، حسین قوی‌فکر، غلامرضا باغ‌آبادی و امیر داداش‌ضیایی بازیکنان برجسته تراکتور بودند که در تیم ملی فوتبال ایران نیز بازی کردند. در سالیان پایانی این دهه، واسیلی گوجا مربی اهل رومانی به تراکتور آمد.

از فروردین ۱۳۹۸ مدیران و مالک باشگاه در تلاش بودند تا نام باشگاه را تغییر دهند. سرانجام با همت مدیران و موافقت اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی و تأیید فیفا در ۱ تیر ۱۳۹۸ نام باشگاه تراکتورسازی تبریز به باشگاه تراکتور آذربایجان تغییر یافت.